Hotel Watergang

Hotel       Eetcafe      Lounge       Kanoverhuur

Kanoverhuur......door prachtig historische omgeving en groot natuurgebied


Wij verhuren 2 en 3 persoons Canadese kano's en 1 persoons Kajaks voor prachtige watertochten door historisch Watergang en Waterland, net 10 minuten per bus vanaf Amsterdam Centraal Station. Als u met de auto komt, gratis parkeren op eigen terrein.

Twee uitersten: een bezoek aan de Dam, Wallen en uitgaansleven in het centrum van Amsterdam, en waterrecreatie in Watergang: ze liggen slechts 10 bus- of autominuten uit elkaar.

De kano's zijn geschikt voor 2 volwassen of 3 kinderen, of een combinatie, een beetje afhankelijk van gewicht en leeftijden.

Voor de wat meer ervaren personen is er de verhuur van een 1 persoons kajak.

Het tarief voor alle boten is 10 euro voor het eerste uur, en 5 euro voor elk volgend uur, alles per boot.

Dagprijs per boot (tussen 10.00-2000u): 30 euro   

Bel voor informatie of reserveringen: 06-20394895


Bereikbaarheid:

-met openbaar vervoer: bus 305 vanaf Centraal Station Amsterdam, uitstappen na 10 minuten halte Watergang-Dorp, u ziet het hotel

OF: vanaf metro station NOORD: bus 301/307, 5 minuten naar Watergang-Dorp

-met auto: door IJtunnel richting Volendam OF vanaf A-10 ringweg afrit Volendam, en dan: 

rij eerst richting Volendam, ga bij benzinestation richting Ilpendam, en na 1 km Watergang 2x rechtsaf, vrij parkeren op eigen terrein

-met fiets kan ook: vanaf Centraal Station met de pont Buiksloterweg naar de overkant (gratis), en dan alsmaar langs de westoever van het kanaal fietsen. Bij het kabelpontje oversteken naar de oostoever (50 cent) Andere optie: ga halverwege de rit, in de bocht naar rechts, mee over de 'draaibrug', en daarna pas linksaf, verder langs de OOSTOEVER van het kanaal. Dan hoef je niet met het pontje naar de overkant.